Over ons

Stralende vrouwen sinds 1991.

Onze missie

Victoria makes you shine.

We willen het leven van vrouwen verbeteren en ze laten stralen!
Door vrouwen hun eigen baas te laten zijn,
Door vrouwen te inspireren, meer zelfvertrouwen te geven,
Door een community te creëren waarin vrouwen elkaar steunen,
Door hen schitterende juwelen aan te bieden.

Our mission
Het verhaal van Françoise

Ontmoet onze oprichtster

In 1991 beslist Françoise Kaisin, die van in het begin een passie heeft voor de directe verkoop, haar ervaring op het vlak van juwelen een nieuwe wending te geven en "home parties" te organiseren. Ze overtuigt haar vriendin, Brigitte Vyncke, om met haar in dit avontuur te stappen.

Françoise is ervan overtuigd dat mensen een behoefte hebben aan sociaal contact, en dat onze samenleving niet langer de kans biedt om op een gemoedelijke en gezellige manier contacten te leggen. Samen selecteren ze prachtige juwelen en stellen ze elk jaar catalogi op, met gevarieerde collecties inspelend op de smaak van alle vrouwen.

Al snel barst het succes los, zowel op de Belgische als de Franse markt en Victoria wordt de marktleider van de directe verkoop in juwelen. 25 jaar later zetten ook Duitsland en Nederland hun eerste, veelbelovende stappen.

Terugkijkend op de immense omvang van haar project, voelt Françoise een ongelooflijk gevoel van trots en dankbaarheid voor iedereen die haar door de jaren heen heeft vergezeld. Victoria is in de eerste plaats een innemend, menselijk verhaal.

Meet the founder

Ons team

01
07
Frederic

Algemeen directeur

Smahane

Marketing manager

Lydia

Commercieel directeur (Nederland)

Dries

Commercieel directeur (België)

Kevin

Financieel directeur

Benjamin

Logistic manager

Patrice

IT manager

Een passie voor het vak

Onze trendy juwelen worden met liefde en passie ontworpen en aan je voorgesteld door gedreven vrouwen, ver weg van de drukte van traditionele winkels. Een ongedwongen sfeer, persoonlijk advies en een uitzonderlijke dienst na verkoop zijn enkele van de vele redenen... die van Victoria dé marktleider in de directe verkoop van juwelen hebben gemaakt.

Bekijk de video
Elk gebaar telt

Ons engagement

Bij Victoria zetten we ons met een onvermoeibaar enthousiasme in voor Think Pink en willen zo ons steentje bijdragen om andere vrouwen een hart onder de riem te steken. Think Pink zet zich als dagelijks in voor borstkankerpatiënten en hun omgeving.

Victoria jewels

Schrijf mee aan ons verhaal

Word Consulente
Word Consulente

Jij bent essentieel voor ons verhaal. Je adviseert onze klanten en laat hen de Victoria juwelen ontdekken. Je verdient een zeer aantrekkelijke commissie én geniet van tal van andere voordelen.

Schrijf je in
Organiseer een demo
Organiseer een demo

Samen genieten van een gezellig moment met vriendinnen: de juwelen ontdekken, een glaasje drinken en jezelf verwennen met trendy sieraden? Waarom zelf geen demo organiseren bij je thuis of digitaal?

Plan je demo
Ontdek de collectie
Ontdek de collectie

Victoria heeft een unieke collectie met meer dan 400 juwelen, stuk voor stuk tot in de kleinste details verfijnd zodat jij elke dag opnieuw weer straalt!

Bekijk de juwelen

Victoria maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Lees meer

Ik aanvaard